Üzleti levélírás angolul 3. - ONLINE ÉLŐ TRÉNING

Business correspondence


Ezen a haladó üzleti levélíró tréningünkön mesterfokra emeljük folytatjuk az első tréningen megkezdett munkát, hogy levelei egyre profibbak legyenek. Arra fókuszálunk, hogy olyan módszereket adjunk a kezébe, amivel üzleti leveleiben üzenetét hatékonyan, célratörően juttathatja el a másik félhez, mindezt úgy, hogy udvarias és stílusos legyen.

Ez a tréningünk egy levélíró tréningsorozat része. Az első, Üzleti levélírás angolul 1. - tréningünön a magabiztos és hatékony levélírást sajátíthatja el. Üzleti levélírás angolul 2., haladó tréningünkön olyan eszközöket sajátíthat el, melyekkel üzenetei célba érnek, udvariasan, de határozottan el fogja érni célját. Ha azonnal tanulni akar, akkor Önnek a Üzleti levélírás angolul 1. - digitális tananyagot vagy az Üzleti levélírás angolul 2. - digitális tananyagot ajánljuk.


  • intenzív, gyakorlatias tréning
  • személyreszabott támogatás
  • utánkövető online fórum a csoportnak
  • kb. 12 órányi e-learning tananyag a tréning után
  • több mint 1000 egyedi online gyakorló feladat
  • 36 eredeti, személyre szabható mintalevél
  • 130 frappáns fordulatot tartalmazó gyűjtemény
  • közel 100, levélben használt kifejezés glosszáriuma
A tréning feltétele: középfokú angol nyelvtudás


Jelentkezem


A TRÉNING TARTALMA


A TRÉNING CÉLJA, hogyHOGY ZAJLIK A KÉPZÉS?


A képzés saját fejlesztésű platformunkon, saját digitális eszközeink támogatásával történik. Ehhez mindkét esetben számítógépre és internetkapcsolatra lesz szüksége. A tréningen számos új fordulatot tanítunk a tipikus üzenetek eljuttatásához, tovább fejlesszük a nyelvi pontosságot, több változatú levelek közt navigálunk, hogy ráerősítsünk a helyes megoldásra, és sok gyakorlati feladat után összeállítunk egy "do" és egy "dont" listát a jó és rossz gyakorlatokból. Közben összevetjük megoldásainkat másokéval, hogy ebből is tanuljunk.

MIT KAP A KÉPZÉSEN?


A tréninghez utánkövető digitális leckéket adunk a tananyag mélyebb elsajátításához. Az online tanulás alatt a csoportnak zárt fórumot biztosítunk egymás támogatására, és a felmerülő kérdések tisztázásra. A tréningen megtanultak gyakorlatba ültetéséhez e-learning leckék további feladatain túl, tartalmaznak még egy kifejezésgyűjteményt meghatározott üzenetek megfogalmazásához, egy stílusárnyalatok használatát megkönnyítő segédanyagot és egy anyanyelviek által megfogalmazott mintalevél gyűjteményt.A tréning időpontja: 2021. június 4.
Helyszíne: ONLINE élő