Üzleti levélírás angolul 2. - DIGITÁLIS TANANYAG

How to convey MESSAGES


Üzleti levélírás angolul 2. e-learning modulunkban arra fókuszálunk, hogy olyan módszereket adjunk a kezébe, amivel üzleti leveleiben üzenetét hatékonyan, célratörően juttathatja el a másik félnek, mindezt úgy, hogy udvarias és stílusos legyen. Törjön ki az egyenlevelek egyhangúságából, és hagyja maga mögött az esetlegesen hibásan berögzült fordulatokat!

A tananyag elvégzése előtt javasoljuk az Üzleti levélírás angolul 1. e-learning modul, vagy az Üzleti levélírás angolul 1. - tréningünk elvégzését.


  • kb. 12 órányi tananyag
  • több mint 1000 egyedi gyakorló feladat
  • mindez 6 leckében
  • 36 eredeti, személyre szabható mintalevél
  • 120 frappáns fordulatot tartalmazó gyűjtemény
  • közel 100, levélben használt kifejezés glosszáriuma


TÉMÁK

Kérdések kifinomult megfogalmazása, tapintatos elutasítás, tilalom megfogalmazása udvariasan, javaslattétel, elnézéskérés, ha valamit rosszul csináltunk és eszközök arra, hogy finoman rá tudjuk venni a másik felet, hogy teljesítse kéréseinket.


MIKOR?

Sikeres jelentkezés után azonnal küldjük az első leckét. A digitális tanulás nagy előnye, hogy ha van egy kis ideje, bármikor tanulhat.


ÜTEMEZÉS

A leckéket úgy állítottuk be, hogy 4 naponta kapja a következő leckét. Természetesen, ha intenzívebben tanulna, ezt a tempót gyorsíthatja, és egy gombnyomással kérheti a következő leckét, ami azonnal érkezik is.


ESZKÖZ

Minden anyagunkat mobilra is optimalizáltunk, így nem csak számítógépen, hanem telefonon, tableten is használható. Külön applikációt nem kell letölteni, böngészőalapú, kis adatforgalmat generál csupán.


SEGÍTSÉG

Bizonytalan? Kérdése van? Írjon nekünk, segítünk!

e-mail címünk: anglofon@anglofon.hu