Üzleti levélírás angolul 1. - DIGITÁLIS TANANYAG

Writing business e-mails


Milyen a jó levél szerkezete? Mik az általános kellékei? Milyen buktatókat rejt már rögtön a megszólítás, ami máris befolyásolja, hogy partnerünk hogy ítél meg bennünket? Bizony nem könnyű elkezdeni a levelünket! Megtanítjuk stílusos bevezetést írni, tájékoztatást kérni, érdeklődést megfogalmazni. Frappáns levél befejezéseket adunk, és elsajátíthatja, hogy kapcsolat jellegétől, szituációtól függően milyen elköszönéseket írhat. Választékos fordulatokkal, helyzethez igazodó megoldásokkal felvértezve fejezi be a kurzust.

  • kb. 12 órányi tananyag
  • több mint 1000 egyedi gyakorló feladat
  • mindez 6 leckében
  • 36 eredeti, személyre szabható mintalevél
  • 130 frappáns fordulatot tartalmazó gyűjtemény
  • közel 100, levélben használt kifejezés glosszáriuma


TÉMÁK

Kérdések kifinomult megfogalmazása, tapintatos elutasítás, tilalom megfogalmazása udvariasan, javaslattétel, elnézéskérés, ha valamit rosszul csináltunk és eszközök arra, hogy finoman rá tudjuk venni a másik felet, hogy teljesítse kéréseinket.


MIKOR?

Sikeres jelentkezés után azonnal küldjük az első leckét. A digitális tanulás nagy előnye, hogy ha van egy kis ideje, bármikor tanulhat.


ÜTEMEZÉS

A leckéket úgy állítottuk be, hogy 4 naponta kapja a következő leckét. Természetesen, ha intenzívebben tanulna, ezt a tempót gyorsíthatja, és egy gombnyomással kérheti a következő leckét, ami azonnal érkezik is.


ESZKÖZ

Minden anyagunkat mobilra is optimalizáltunk, így nem csak számítógépen, hanem telefonon, tableten is használható. Külön applikációt nem kell letölteni, böngészőalapú, kis adatforgalmat generál csupán.


SEGÍTSÉG

Bizonytalan? Kérdése van? Írjon nekünk, segítünk!

e-mail címünk: anglofon@anglofon.hu