Üzleti levélírás angolul 1. - TRÉNING

Writing business e-mails


Milyen a jó levél szerkezete? Mik az általános kellékei? Milyen buktatókat rejt már rögtön a megszólítás, ami máris befolyásolja, hogy partnerünk hogy ítél meg bennünket? Bizony nem könnyű elkezdeni a levelünket!

Tréningünkön megtanítjuk stílusos bevezetést írni, tájékoztatást kérni és adni, érdeklődést megfogalmazni, megbeszéléseket leszervezni, projekteket és pályázatokat lebonyolítani, követeléseket behajtani, a szívességet megköszönni és gratulálni. Frappáns levél befejezéseket adunk, és elsajátíthatja, hogy kapcsolat jellegétől, szituációtól függően milyen elköszönéseket írhat.

Választékos fordulatokkal, helyzethez igazodó megoldásokkal felvértezve fejezi be a kurzust.


  • intenzív, gyakorlatias tréning
  • személyreszabott támogatás
  • utánkövető online fórum a csoportnak
  • kb. 12 órányi e-learning tananyag a tréning után
  • több mint 1000 egyedi online gyakorló feladat
  • 36 eredeti, személyre szabható mintalevél
  • 130 frappáns fordulatot tartalmazó gyűjtemény
  • közel 100, levélben használt kifejezés glosszáriuma
A tanfolyam feltétele: középfokú angol nyelvtudás


Jelentkezem


A TRÉNING TARTALMA


A TRÉNING CÉLJAHOGY ZAJLIK A KÉPZÉS?


A tréningnapot megelőzően felmérjük tudásszintjét. A tréning a meghirdetettek szerint személyesen vagy online történik. Mindkét esetben a képzés saját fejlesztésű platformunkon, saját digitális eszközeink támogatásával történik. Ehhez mindkét esetben számítógépre és internetkapcsolatra lesz szüksége. A levélírás elméleti alapjait, a rengeteg praktikus nyelvi eszközt, jó gyakorlatot sok feladaton keresztül azonnal a gyakorlatba ültetjük. Rávilágítunk a leggyakoribb hibákra, és megtanítjuk hogyan kerüljük azokat el. Sokat elemzünk, hogy felismerje a jól és rosszul megírt levelek közötti különbséget, és megtanítsuk, hogy hogyan tudja az üzenetét a leghatásosabban átvinni.

MIT KAP A KÉPZÉSEN?


Már egy tréningnap is áttörő változásokat tud hozni, de ahhoz, hogy a kapott tudás hosszútávon is megmaradjon, szükség van a bevésődésre. Ezért a tréning után digitális leckéket kapnak a hallgatóink a tananyag mélyebb elsajátításához. Az online tanulás alatt a csoportnak zárt fórumot biztosítunk egymás támogatására, és a felmerülő kérdések tisztázásra. Az utánkövető e-learning leckék tartalmaznak még 36 mintalevelet, egy 130 fordulatból álló gyűjteményt és közel 100, levélben használt kifejezés glosszáriumát, hogy azonnali eszközöket adjunk a kezébe a mindennapok levélírásához.


A tréning időpontja: 2021. április 23.
Helyszíne: ONLINE élő