Üzleti levélírás angolul 2. (Haladóknak) - ONLINE

How to convey messages


Haladó üzleti levélíró tréningünkön folytatjuk az első tréningen megkezdett munkát, hogy levelei egyre profibbak legyenek. Arra fókuszálunk, hogy olyan módszereket adjunk a kezébe, amivel üzleti leveleiben üzenetét hatékonyan, célratörően juttathatja el a másik félhez, mindezt úgy, hogy udvarias és stílusos legyen.

Tudta, hogy a magabiztos és hatékony levélírást tréning-sorozatunk első részében elsajátíthatja Üzleti levélírás angolul 1. - tréningünk vagy az Üzleti levélírás angolul 1. digitális tananyag elvégzésével?


  • intenzív, gyakorlatias tréning
  • személyreszabott támogatás
  • utánkövető online fórum a csoportnak
  • kb. 12 órányi e-learning tananyag a tréning után
  • több mint 1000 egyedi online gyakorló feladat
  • 36 eredeti, személyre szabható mintalevél
  • 130 frappáns fordulatot tartalmazó gyűjtemény
  • közel 100, levélben használt kifejezés glosszáriuma
A tréning feltétele: középfokú angol nyelvtudás


Jelentkezem


A TRÉNING TARTALMA


A TRÉNING CÉLJAHOGY ZAJLIK A KÉPZÉS?


A képzés saját fejlesztésű platformunkon, saját digitális eszközeink támogatásával történik. Ehhez mindkét esetben számítógépre és internetkapcsolatra lesz szüksége. A tréningen számos új fordulatot tanítunk a tipikus üzenetek eljuttatásához, tovább fejlesszük a nyelvi pontosságot, több változatú levelek közt navigálunk, hogy ráerősítsünk a helyes megoldásra, és sok gyakorlati feladat után összeállítunk egy "do" és egy "dont" listát a jó és rossz gyakorlatokból. Közben összevetjük megoldásainkat másokéval, hogy ebből is tanuljunk.

MIT KAP A KÉPZÉSEN?


Már egy tréningnap is áttörő változásokat tud hozni, de ahhoz, hogy a kapott tudás hosszútávon is megmaradjon, szükség van a bevésődésre. Ezért utánkövető digitális leckéket adunk a tananyag mélyebb elsajátításához. Az online tanulás alatt a csoportnak zárt fórumot biztosítunk egymás támogatására, és a felmerülő kérdések tisztázásra. Az e-learning leckék tartalmaznak még 36 mintalevelet, egy 130 fordulatból álló gyűjteményt és közel 100, levélben használt kifejezés glosszáriumát, hogy azonnali eszközöket adjunk a kezébe a mindennapok levélírásához.A tréning időpontja: 2024. január 26.
Helyszíne: ONLINE