Október 1-től * AKKREDITÁLT továbbképzés jogászoknak * 8 kreditpontos online kurzus * Angol jogi szaknyelvi képzés - SZERZŐDÉSEK

Akkreditált angol jogi szaknyelvi képzés - Szerződések

MÜK akkreditált képzés 8 kreditpontért

A Magyar Ügyvédi Kamara által akkreditált képzésünkön nemcsak jogi angol szaknyelvi tudását fejlesztheti, hanem a kötelező ügyvédi továbbképzés keretében kreditpontokat is jóváírunk. A tanfolyam e-learning formában, szabad időbeosztásban tanulható, és jelentkezés után azonnal elkezdhető.

Hatékony, digitális szaknyelvi oktatás

• A mindennapi életben használt anyagok alapján összeállított tartalom

• Több évtizedes jogi angol tanítás tapasztatai

• Bevált e-learning platformba ágyazott digitális tartalom

• Konzultációs lehetőség a kurzushoz tartozó zárt fórumban

• Egyetemi oktatásban használt és bevált jogi angol tananyag

E-learning tanfolyamaink szabad időbeosztással bárhol, bármikor elérhetőek.

Fejlessze jogi szaknyelvi tudását
MÜK akkreditációs képzés keretében kreditpontokért!

Jelentkezem

Miért bízhat meg a kurzus anyagában?

E-learning képzéseinket nem most hirtelen a COVID miatti kapkodásban hoztuk létre, hanem saját fejlesztésű, kimondottan jogi szaknyelv oktatása céljából létrehozott online platformunk fejlesztésén és nemzetközi szakmai munkánkra alapozott tananyagaink digitalizálásán hosszú évek óta dolgozunk. Hallgatóink sok éve tantermi oktatásunk otthoni kiegészítéseként használják, e-learning formájú tanfolyamokat is kínálunk régóta. Tananyagainkat a koronavírus miatti karantén során több száz joghallgató használta távolléti oktatás keretében. Ügyfeleink visszajelzéseit feldolgozzuk, és a folyamatos fejlesztésbe beépítjük.

Az akkreditált képzés tartalma:

Részletes kidolgozott tananyag
• Minden témával kapcsolatosan interaktív lecke
• Érhetően megfogalmazott magyarázatok
• Részletes és mindenre kiterjedő szójegyzet

Gyakorló feladatok
• A tudás elmélyítését biztosító interaktív feladatok
• Azonnali visszajelzést és hibajavítási lehetőség
• Zárt fórum, ahol kérdéseket lehet feltenni

így

a bevett digitális tananyagaink mellett támogatást kap abban is, hogy
a tudás a gyakorlatban testreszabottan vésődjön be.

Önnek szól a tanfolyam, ha

• a kötelező kreditrendszer keretében gyakorlati tudást szeretne kapni
  • nincs ideje részt venni konferencián vagy hosszabb tréningen
  • fontos önnek, hogy ne legyen helyhez kötött a tanulása
  • az elköltött pénzért cserébe gyakorlatias tananyagot vár
  • szeretne szakembertől választ kapni esetleges kérdéseire

Ezt kapja tőlünk:

• megbízható forrásból származó professzionális tananyag
  • zárt fórumban konzultációs lehetőség
  • a kurzus befejezése után is elérhető szójegyzetek
  • bármikor tanulható interaktív online tartalom
  • saját fejlesztésű online platform a jogi szaknyelv oktatás hatékonyságáért

A KURZUS TARTALMA, TEMATIKÁJA

Akkreditált 4 x 2 órás online leckét tartalmazó e-learning tanfolyamunkon elsajátíthatja a leggyakrabban használt szerződésekben található legfontosabb klauzulákat, a szerződéses feleket, és végigveszünk egy részletesen kidolgozott modell szerződést. Egymásra épülő digitális feladatokkal, tanulókártyákkal segítjük a bevésődést. Glosszáriumaink, mintaszerződésünk később is hasznos segítsége lehet munkája során.

A tanfolyam kimondottan e-learning céljára kidolgozott digitális tananyagra épül. Ez azt jelenti, hogy hallgatóink nem a tantermi oktatást szükségképpen pótló szövegeket és videókat kapnak ellenőrző tesztsorozattal, hanem lépésekre bontott, gyakorlatias mintaszerződésekre, dokumentummintákra, olvasmányokra épülő leckéket adunk, ahol a sokféle interaktív feladat elvégzésével tanulhatja meg a tananyagot. A szaknyelv elsajátításának egyik fontos pillére a terminológia megismerése, így ez akár mobilon is bárhol előkapható és tanulható szótanuló kártyákkal és részletes glosszáriumokkal támogatjuk. Természetesen, mint minden oktatásban a fejlődést ellenőrző számonkérési pontok sem maradnak el a tanfolyam közben és a tanfolyam végén sem.

részletes tematika

Ne halogassa szaknyelvi tudásának fejlesztését, kezdje el a tanulást ma!

Jelentkezem

Hogyan történik a képzés?

Jelentkezés• Kártyás fizetés v. átutalás beérkezése, számlát visszaigazoló levélben küldjük.
ANGLOFON fiók• Ha még nincs, akkor készítsen jelszót (pár kattintás, levélben megy minden információ).
Leckék • Tandíj beérkezése után azonnal küldjük az elsőt (kártyás fizetésnél automatikus, átutalást érkeztetnünk kell).
• Normál ütemezésben heti egy leckét küldünk e-mailben, de fiókjából gyorsíthat.
Záróteszt• A 80 kérdéses random tesztben a kurzus feladatai köszönnek vissza.
• A feleletválasztós teszt kb. 45 perc alatt elvégezhető, 60% felett megfelelt.
• Javítás céljából egyszer ismételhető.
Kurzuszárás• Kollégánk ellenőrzi, hogy teljesítette-e a követelményeket (kurzusfeladatok elvégzése, min. 60%-os záróteszt.)
• A sikeres teljesítésről e-mailt küldünk, amiben talál egy adatbekérő űrlapot is (pl. KASZ) a MÜK felé történő lejelentéshez.
Igazoláskiállítás• A megszerzett kreditpontokról igazolást, a tanfolyam elvégzéséről oklevelet állítunk ki.
MÜK lejelentés• A szabályoknak megfelelően a szerzett kreditpontokat a MÜK felé 15 napon belül lejelentjük.

SZAKMAI HÁTTERÜNK

A tananyag szerzője, Petz András, több évtizedes jogi angol oktatási tapaszatalattal rendelkezik. Számos könyvet és e-learning tananyagot fejlesztett ki. Több éve oktatja az ELTE ÁJK nappali tagozatos hallgatóit.

Közel 30 éves oktatási és tananyagfejlesztési gyakorlatunkra támaszkodva állítottuk össze Önnek ezt az anyagot. Képzéseinket folyamatosan monitorozzuk, ügyfeleink és egyetemi hallgatóink visszajelzéseit beépítjük fejlesztéseinkbe.

8 éve fejlesztjük online oktatási platformunkat, amelyet kimondottan jogi szaknyelvi képzés céljára hoztunk létre. Egyedi, innovatív megoldásaink mára egy könnyen, bárhonnan elérhető felhasználóbarát rendszerré álltak össze, amely segítségével az oktatás hatékonyságát jelentősen növelni tudtuk.

KREDITPONTOK ÉS A TANFOLYAM TELJESÍTÉSE

A tanfolyamot legalább írásban B2-es angol nyelvtudással javasoljuk megkezdeni. Felsőfokú általános angol tudással rendelkezőknek is javasoljuk a tanfolyamot, hiszen itt a jogi terminológia elsajátítására fókuszálunk.
A weblapon a tananyaggal eltöltött tevékenységét elektronikusan naplózzuk, teszteredményeit rögzítjük, az előírtaknak megfelelő ideig őrizzük. A tanfolyam sikeres befejezésének feltétele a digitális tananyagok elvégzése és a záróteszt legalább 60% szinten történő teljesítése. A sikeres online-vizsga után igazolást állítunk ki a kreditpontok teljesítéséről, melyet 15 napon belül a Magyar Ügyvédi Kamara rendszerében is rögzítünk.

Jelentkezzen a képzésre

2020. december 31-ig kedvezményes áron

48.800 Ft helyett 39.000 Ft-ért!

TÉMÁK

- Szerződések joga
- Szerződés és szerződéses felek
- Modell szolgáltatási szerződés
- Szerződéses klauzulák

MIKOR?

Sikeres jelentkezés után azonnal küldjük az első leckét. A digitális tanulás nagy előnye, hogy ha van egy kis ideje, bármikor tanulhat.

ÜTEMEZÉS

A leckéket úgy állítottuk be, hogy hetente kapja a következő leckét. Természetesen, ha intenzívebben tanulna, ezt a tempót gyorsíthatja, és egy gombnyomással kérheti a következő leckét, ami azonnal érkezik is.

ESZKÖZ

Minden anyagunkat mobilra is optimalizáltunk, így nem csak számítógépen, hanem telefonon, tableten is használható. Külön applikációt nem kell letölteni, böngészőalapú, kis adatforgalmat generál csupán.

SEGÍTSÉG

Bizonytalan? Kérdése van? Írjon nekünk, segítünk!

e-mail címünk: anglofon@anglofon.hu