Ingatalan adásvétel 1. - MINIKURZUS

Property sales 1


Egyik legfontosabb vagyonelemünk az ingatlanunk, ezért nem véletlenül kiemelt fontossággal bírnak az ezzel kapcsolatos jogi ügyletek. Az ingatlan adásvétel során nagyon fontos szerepet játszik az ingatlan adásvételi szerződés, már csak azért is, mert ennél a tranzakciónál jogszabály írja elő az írásbeliséget.

Ingatlan adásvételi minikurzusunkon az ingatlan adásvételi folyamaton végigvéve betekintést adunk az ingatlan adásvétel terminológiájába. Kap egy angol nyelvű adásvételi szerződés mintát, amit változatos feladatokkal segítünk feldolgozni, és elsajátítani belőle a téma legfontosabb terminusait, kollokációit és kifejezéseit.
Egy egész leckét állítottunk össze azzal a céllal, hogy a felmerült szakkifejezéseket a gyakorlatban aktívan tudja használni, de a képzés részeként adunk olyan segédanyagokat - glosszáriumokat, kifejezésgyűjteményeket, szerződésmintát - ami azonnal segítségére lehet munkája során.


  • 10 óra interaktív e-learning tananyag
  • Az ingatlanügyleteket angolul összefoglaló esszék
  • közel 50 tudást mélyítő gyakorlati feladatsor /li>
  • a feladatokba integrált fórum, ahol kérdezni lehet
  • közel 100 ingatlanos fogalom angolul-magyarul
  • a téma anyagát átfogó, letölthető e-book
  • az 50 legfontosabb fogalom jelentése magyarázattal
  • letölthető kétnyelvű adásvételi szerződésminta
A tanfolyamhoz ajánlott angol nyelvtudás: középfok


Jelentkezem


A KÉPZÉS TARTALMA


A KÉPZÉS CÉLJAHOGY ZAJLIK A KÉPZÉS?


A tréningnapot megelőzően felmérjük tudásszintjét. A tréning a meghirdetettek szerint személyesen vagy online történik. Mindkét esetben a képzés saját fejlesztésű platformunkon, saját digitális eszközeink támogatásával történik. Ehhez mindkét esetben számítógépre és internetkapcsolatra lesz szüksége. A levélírás elméleti alapjait, a rengeteg praktikus nyelvi eszközt, jó gyakorlatot sok feladaton keresztül azonnal a gyakorlatba ültetjük. Rávilágítunk a leggyakoribb hibákra, és megtanítjuk hogyan kerüljük azokat el. Sokat elemzünk, hogy felismerje a jól és rosszul megírt levelek közötti különbséget, és megtanítsuk, hogy hogyan tudja az üzenetét a leghatásosabban átvinni.

MIT KAP A KÉPZÉSEN?


Már egy tréningnap is áttörő változásokat tud hozni, de ahhoz, hogy a kapott tudás hosszútávon is megmaradjon, szükség van a bevésődésre. Ezért a tréning után digitális leckéket kapnak a hallgatóink a tananyag mélyebb elsajátításához. Az online tanulás alatt a csoportnak zárt fórumot biztosítunk egymás támogatására, és a felmerülő kérdések tisztázásra. Az utánkövető e-learning leckék tartalmaznak még 36 mintalevelet, egy 130 fordulatból álló gyűjteményt és közel 100, levélben használt kifejezés glosszáriumát, hogy azonnali eszközöket adjunk a kezébe a mindennapok levélírásához.