BEVEZETŐ A JOGI ANGOL SZERZŐDÉSEK TERMINOLÓGIÁJÁBA

JOGI ANGOL TANFOLYAM A STABIL SZAKNYELVI TUDÁSHOZ

A szaknyelvi tudás alapja a terminológia megfelelő ismerete. Jogi kommunikációs, szerződésírő, levélíró kurzusainkat és tréningjeinket terminológiai képzéseink után biztos alapokra építhetjük.
A kurzust digitális tananyagokkal kiegészített jelenléti és online konzultációkat is tartalmazó e-learning formában is tartjuk.


Ne halogassa, kezdje meg
jogi angol szaknyelv tanulását most!

Bevezető a szerződések terminológiájába kurzusainkat úgy állítottuk össze, hogy sokszínű, érdekes tudássanyaggal gazdagodjanak hallgatóink.

A képzés során, a tőlünk megszokott módon, rengeteg kiegészítő, azonnal használható segédanyagot adunk át.

Ha korábban még nem foglalkozott jogi szaknyelvvel, vagy nem biztos a tudása, akkor mindenképpen ezzel kezdje a tanulást!Terminológiai képzéseink során is igyekszünk az oktatást gyakorlati oldalról megközelíteni, hogy rögtön munkában használható ismeretekké tudják hallgatóink konvertálni a megtanultakat.

Sok példával, könnyen elsajátítható formában tanítjuk meg a legfontosabb jogi szaknyelvi fordulatokat, kifejezéseket, gyakori szerződéses klauzulákat.

Mintákat adunk a leggyakrabban használt szerződésekre, dokumentumokra, levelekre. Rengeteg nyelvi kapaszkodó lesz a birtokában, amit rögtön át tud ültetni a gyakorlatba.

Jól rendszerezett, átfogó tudásanyagot kap, ami nélkül soha nem lehet magabiztos a jogi szaknyelv használatában.


A tanfolyamot Önnek találtuk ki, ha


  • szeretne a jogi szakmában jelentkező kiélezett versenyben a gyakorlatban megkülönböztető tudásra szert tenni
  • még nem foglalkozott jogi szaknyelvvel, és munkájához nélkülözhetetlen, hogy eligazodjon angol nyelvű szerződésekben
  • sikeres jogi szaknyelvi vizsgát szeretne tenni, és meg szeretné tenni az első fontos lépést

A tanfolyam eredményeképpen:


  • meg fogja érteni a Magyarországon leggyakrabban használt angol nyelvű szerződéseket, jogi dokumentumokat
  • képes lesz összefoglalni a lényeges rendelkezéseket angolul

  • le fogja tudni fordítani a a legfontosabb szerződéses rendelkezéseket angol vagy magyar nyelvre

A képzést jelenléti és e-learning formában is tartjuk.KURZUST VÁLASZTOK

A KÉPZÉS TARTALMA


• Szerződésekről általában (szerződő felek, jogviszonyok, szerződéstípusok)

• A jogi angol nyelv legfontosabb jellemvonásainak összefoglalása

• Az ingatlanokkal kapcsolatos legfontosabb szerződések (adásvételi szerződés, bérleti szerződés)

• A leggyakoribb munkavégzésre irányuló szerződések (megbízási szerződés, vállalkozási szerződés)

• Alapvető munkajogi terminológia (munkaszerződés, munkaköri leírás)

• A társasági jog alapjai angolul (társasági szerződés, alapító okirat)

• Egyes gyakori szerződéses klauzulákJELENLÉTI OKTATÁS


Ezt a képzési módot azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy hetente ugyanabban az időben, csoportban, óráról órára készüléssel fejlesszék tudásukat.

A tanfolyamot jól megközelíthető, budapesti belvárosi helyszínen, a Kálvin térnél tartjuk, a Képíró utca 9-ben a Képíró irodaházban tartjuk.

A képzés 12 hetes, heti 1x2 óra ütemezésű. A jelenléti oktatást digitális házi feladatok, és elektronikus segédanyagok egészítik ki.


A JELENLÉTI OKTATÁS ÉRDEKEL

E-LEARNING KÉPZÉS KONZULTÁCIÓVAL


Ha saját tempójában, rugalmas időbeosztással, időhöz és helyhez kötetlenül tanulna, akkor hibrid képzésünket válassza!

Az e-learning képzés során is végig támogatjuk, nyomon követjük fejlődését. A digitális leckék közé 4 online élő konzultációt iktattunk be, így kérdéseire nemcsak a képzés zárt fórumán, hanem ezeken a tematikus órákon is választ kaphat.

A képzés 14 digitális, szabadon ütemezhető leckét, és 4 csoportos online konzultációt tartalmaz.AZ E-LEARNING ÉRDEKEL

A TANFOLYAMRÓL MONDTÁK

"A tanfolyam várakozásaimat felülmúlta. Hatékonyságát jól mutatja, hogy szoros időbeosztásom mellett is el tudtam sajátítani a tananyagot a rendszeres órai ismétléseknek, gyakorlatoknak köszönhetően."

dr. Hermány Zsófia jogi munkatárs Magyar Telekom Nyrt.

"Sokat kellett és lehetett tanulni, hasznos információkat szereztem. Mindenképpen érdemesnek tartom tovább folytatni a többi tanfolyammal. Az oktatás magas színvonalú, és az oktató odafigyel mindenki igényére."

dr. Kósa-Lantos Zita ügyvédjelölt

"Nagyon tetszett a tanfolyam! Várakozásaimat felül múlta, mivel az eddigi tapasztalataim (más intézményeknél szerzett) igen rosszak voltak. Nagyon tetszik a segédanyag. Remek támpontot ad a munkámban. Főnökeim tőlem kérnek segítséget, ha angolul kell szerződést írniuk!"

dr Gerencsér Anna ügyvédjelölt
Hogyan is zajlik nálunk egy tanfolyam?
Rövid videónk bemutatja!

Mit kap még a tanfolyamtól?Mi a különbség a jelenléti és az e-learning tanfolyam között?

A két típusú tanfolyam tartalmában lényegi eltérés nincs. Mindkét képzési formában használjuk korszerű online eszközeinket a tudás otthoni mélyítésére, illetve mindkét esetben jelen van személyes támogatásunk is.

Fontos különbség, hogy az e-learning formátumú tanfolyamot akár azonnal elkezdheti, de a jelenléti oktatást csoportok indításához igazítjuk. Jellemzően a jelenléti tanfolyamaink egyetemi szemeszterekhez kötve szeptember-október és január-február időszakban indulnak.

Míg az e-learning tananyagunk fő váza a jól felépített, önálló tanulást támogató digitális leckesorozat, addig a jelenléti oktatás esetén az online eszközök házi feladatként jelennek meg, melyek a tudásanyag mélyítését szolgálják. Jelenléti oktatás esetén a hallgató 12 héten keresztül fix időben tanórára jár, e-learning esetén a 4 online konzultáción vehet részt, a leckéket pedig saját kedve, lehetőségei szerint ütemezheti.


A képzésre jelentkezés feltétele

A képzés megkezdéséhez legalább stabil középfokú nyelvtudás (B2) szükséges. A tananyag gyakorló jogászok számára hasznos jogi szakszövegeket tartalmaz, amelyhez jogi ismeret feltétlenül szükséges, így jogász vagy joghallgatókat várunk ezekre a tanfolyamainkra.Hogyan lehet a képzésre jelentkezni?

Az alábbi gombokra kattintva megtalálja mind a jelenléti mind az e-learning formájú tanfolyamaink részletes tematikáját, gyakorlati információit. Gondolja végig melyik képzési forma lenne Önnek megfelelőbb, és válasszon tanfolyamaink közül!Válasszon képzési formát!

A JELENLÉTI OKTATÁS ÉRDEKEL
AZ E-LEARNING ÉRDEKELA tanfolyamokról részletes információkat talál a gombokra kattintva.