Október 1-től * AKKREDITÁLT továbbképzés jogászoknak * 8 kreditpontos online kurzus * Angol jogi szaknyelvi képzés - SZERZŐDÉSEK

Bevezető a szerződések terminológiájába - HIBRID KURZUS

E-learning, konzultációval

Ne halogassa, kezdje meg
jogi angol szaknyelv tanulását most!

A jogi angol sava-borsa e-learning képzési formában:
14 digitális leckében, 4 online konzultációval.

A legfontosabb jogterületek összefoglalása gyakorlatokkal, szerződésmintákkal.

Minták a leggyakrabban használt szerződésekre, dokumentumokra, levelekre. Rengeteg nyelvi kapaszkodó, amit rögtön át tud ültetni a gyakorlatba.

Jól rendszerezett, átfogó tudásanyag, ami nélkül soha nem lehet magabiztos a jogi szaknyelv használatában.

Ezzel kezdje a tanulást!

Jelentkezem

A tanfolyamot Önnek találtuk ki, ha

• üzleti környezetben dolgozik, és jobban szeretné érteni a szerződések nyelvezetét
  • szeretné nemzetközi kapcsolatait szabályozó dokumentumokat jogi szempontból átlátni
  • jogi környezetben dolgozik és munkájához nélkülözhetetlen a szerződések értelmezése
  • egyszerűen csak jártasságot szeretne kapni az angol nyelvű szerződésekben

A tanfolyam eredményeképpen:

• nem fog gondot okozni a tanfolyamon tárgyalt szerződések értelmezése angolul
  • meg fogja érteni a legfontosabb angol jogi fogalmakat és tudni fogja jelentésüket
  • értelmezni fogja tudni a szerződésekben megismert jogintézményeket mindkét nyelven
  • önállóan tud dolgozni a kurzuson megismert jogviszonyok terén

Jelentkezem

A KÉPZÉS TARTALMA

• Alapvető jogi fogalmak
  • Adásvételi szerződés
  • Bérleti szerződés
  • Vállalkozási szerződés
  • Megbízási szerződés
  • Munkaszerződés

MIÉRT JÓ A HIBRID KÉPZÉS?

• Élvezze az e-learning tanfolyam szabadságát, úgy hogy
  • online, csoportos órákon, konzultációkon is részt vehet.
  • Időhöz nem kötötten, saját tempójában tanulhat.
  • Kérdéseit bármikor felteheti a képzés zárt fórumán.
  • Felkészülése önálló, de nem kell lemondania a csoportban tanulás előnyeiről.
  • Elképesztő hatékonyságú, az eredmények még minket is megleptek.

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE A TANFOLYAM?

Normál ütemezéssel, heti 2 leckével kalkulálva a tanfolyam 8 hétig tart. Ezt kedve és lehetőségei szerint gyorsíthatja. A küldött leckékhez 180 napig teljes elérési jogosultságot adunk, eddig elhúzhatja a képzést, vagy gyakorlásból újra végezheti a feladatokat. A szótanuló kártyák, glosszáriumok, olvasmányok, mintaszerződések, fogalomtárak később is elérhetők maradnak. A képzéshez 4 alkalomból álló, egyenként 90 perces konzultáció is tartozik.

MILYEN ESZKÖZZEL VEHETEK RÉSZT?

Tananyagainkat mobilra is optimalizáltuk, ezért nem csak számítógépen, hanem telefonon és tableten is végezhetők. A feladatok végzése kis adatforgalmat igényel csupán. A videós online konzultációhoz szélessávú, stabil internetkapcsolat szükséges.

Miért bízhat meg a kurzus anyagában?

E-learning képzéseinket nem most hirtelen a COVID miatti kapkodásban hoztuk létre, hanem saját fejlesztésű, kimondottan jogi szaknyelv oktatása céljából létrehozott online platformunk fejlesztésén és nemzetközi szakmai munkánkra alapozott tananyagaink digitalizálásán hosszú évek óta dolgozunk. A digitális leckéket hallgatóink sok éve tantermi oktatásunk otthoni kiegészítéseként használják, e-learning formájú tanfolyamokat is kínálunk régóta. Tananyagainkat a koronavírus miatti karantén során több száz joghallgató használta az egyetemi távolléti oktatás keretében. Ügyfeleink visszajelzéseit feldolgozzuk, és a folyamatos fejlesztésbe beépítjük.

HOGYAN ZAJLIK A KÉPZÉS?

LECKÉK

Sikeres jelentkezés után azonnal megérkezik az első lecke e-mail fiókjába, el is kezdheti a tanulást. A leckék ütemezését úgy állítottuk be, hogy hetente 2 leckét kapjon. A leckéket Anglofon Fiókjából közvetlenül is eléri, és itt akár a levelek ütemezésén gyorsíthat is. A képzés összesen 14 digitális leckét tartalmaz.

KONZULTÁCIÓK

A tanfolyam során 4 előre meghirdetett online konzultáción vehet részt. A konzultációkat kéthetente a reggel 8:00-tól tartjuk, előre meghirdetett tematika alapján, legfeljebb 90 perces időtartamban.

A legközelebbi konzultációs időpontok:

VIZSGA

A képzést egy max. 60 percet igénybevevő, többféle feladattípust tartalmazó digitális vizsgával zárjuk. Sikeres vizsga - 60% feleletti eredmény - után a résztvevő nevére szóló oklevelet állítunk ki.

Miből áll a tananyag?