Jogi levélírás angolul

MÜK akkreditált képzés 8 kreditpontértMÜK akkreditált minikurzus a jogi angol levélírás alapjairól, rengeteg mintalevéllel, példával és angol nyelvi fordulattal, hogy a jogi munkában gyakran felmerülő témákban könnyebben menjen a levelezés.

A 4 leckét tartalmazó e-learning képzés során egymásra épülő digitális feladatokkal, tanulókártyákkal, lementhető segédanyagokkal segítjük elsajátítani azokat a hasznos fordulatokat, melyek segítségével könnyedén célratörő leveleket írhat munkája során.
  • 4 x 2 órányi tananyag
  • egyedi ütemezési lehetőség
  • azonnal kezdhető
  • 32 levélminta
  • a leggyakrabban használt 80 fordulat
  • ingyenes jogi angol-magyar szótárhasználat

A KURZUS TARTALMA, TEMATIKÁJA


A tanfolyam kimondottan e-learning céljára kidolgozott digitális tananyagra épül. Ez azt jelenti, hogy hallgatóink nem a tantermi oktatást szükségképpen pótló szövegeket és videókat kapnak ellenőrző tesztsorozattal, hanem lépésekre bontott, interaktív online feladatokkal sajátíthatják el a a tanfolyam tananyagát. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy gyakorlatias, a munkában jól használható tudást adjunk át. A tananyagok sok letölthető segédanyagot, mintákat, fordulatokat tartalmaznak, melyeket azonnal használni tud, és a későbbiekben is jó szolgálatot tehetnek.


részletes tematika


KREDITPONTOK ÉS A TANFOLYAM TELJESÍTÉSE

A tanfolyam elvégzését legalább írásban B2-es angol nyelvtudással ajánljuk. Felsőfokú általános angol tudással rendelkezőknek is javasoljuk a tanfolyamot, hiszen itt a fordulatok és készségek elsajátítására fókuszálunk.

A weblapon a tananyaggal eltöltött tevékenységét elektronikusan naplózzuk, teszteredményeit rögzítjük, az előírtaknak megfelelő ideig őrizzük. A tanfolyam sikeres befejezésének feltétele a digitális tananyagokban található feladatok legalább 60%-os eredménnyel történő teljesítése. A tanfolyam elvégzése után igazolást állítunk ki a kreditpontok teljesítéséről, melyet 15 napon belül a Magyar Ügyvédi Kamara rendszerében is rögzítünk.TÉMA

A jogi munka során leggyakrabban felmerülő levelezési témákhoz kapcsolódó fordulatok, minták, gyakorlatok.


MIKOR?

Sikeres jelentkezés után azonnal küldjük az első leckét. A digitális tanulás nagy előnye, hogy ha van egy kis ideje, bármikor tanulhat.


ÜTEMEZÉS

A leckéket úgy állítottuk be, hogy hetente kapja a következő leckét. Természetesen, ha intenzívebben tanulna, ezt a tempót gyorsíthatja, és egy gombnyomással kérheti a következő leckét, ami azonnal érkezik is.


ESZKÖZ

Minden anyagunkat mobilra is optimalizáltunk, így nem csak számítógépen, hanem telefonon, tableten is használható. Külön applikációt nem kell letölteni, böngészőalapú, kis adatforgalmat generál csupán.


SEGÍTSÉG

Bizonytalan? Kérdése van? Írjon nekünk, segítünk!

e-mail címünk: anglofon@anglofon.hu